Velkommen ombord

til en fjordtur med god gammel atmosfære.


 

D/S Børøysund har plass til 80 passasjerer og er ideel til en hyggetur for firmaer og foreninger, representasjonsturer etc.
Veteranskipet danner også en fin ramme rundt private arrangement som bryllup og jubileer. Skipet har god dekksplass, b.l.a. et stort akterdekk velegnet som dansegulv.
Om værgudene skulle slå seg vrange har vi hyggelige salonger både på 1. og 3. klasse foruten Oslofjordens mest stilfulle røykesalong. Skipet er et levende museum og gjestene inviteres til å besøke broen og dampmskinen under selingene.
Skipet har originalt postkontor av klasse B med eget poststempel.
Juni er høysesong for D/S Børøysund og vi har mange gjester som kommer tilbake år etter år. Det er viktig å være ute med bestillingene i tide. I siste halvdel av av mai er været ofte like bra som i juni, og skipet er rimeligere å leie. Mange benytter august og september til fjordtur.
Vi kan love at det er en uforglemmelig opplevelse å se solnedgangen og innselingen til Oslo i skumringen ombord på et stillegående dampskip.
D/S Børøysund har fast kaiplass ved Nordre Akershuskai ( ved rådhuset )
Skipet seiler alle kvelder untatt mandag. Lørdag og søndag seiler skipet også på dagtid.
Velkommen ombord

Seilingene

Seilingene legges opp etter ønske og avtale med skipets kaptein før avgang. Et godt forslag er Akerhuskaien - Gressholmen - Nesodden - Ildjernet - Steilene - Middagsbukten - Store Oustersund - Snarøysundet - Vassholmen - Dyna Fyr - Akershuskaien.
Vi kan eventuellt hente ved annen kai.

Servering

Det er anledning til selv å medbringe mat og drikke, noe som kan redusere kostnadene betraktelig. Totalprisen for leie av D/S Børøysund kan dermed bli langt rimeligere enn å chartre turbåter hvor all mat og drikke må kjøpes ombord.
På bestilling kan vi servere god dampskipskaffe fra vår kullfyrte bysse. Vi tar i så fall kr. 500.- for å servere alle gjestene.

Priser
Priser

D/S «Børøysund» leies ut for minimum 4 timer. Prisen regnes i effektiv fartstid (fra kai til kai – Oslo), og er:

kr. 20.000,- i mai, august og september
kr. 22.000,- i juni

+ 8 % mva.

Ta gjerne en uforpliktende samtale med vår bookingsjef, Rolf Nordby,
tlf. 21 06 92 25 (dagtid), e-post: rolf.nordby@nav.no.

Du kan også henvende deg til:

Norsk Veteranskibsklub
Postboks 1287, Vika
0111 Oslo
e-post:nvsk@nvsk.no

Norsk Veteranskibsklub
Postboks 1287 Vika
0111 Oslo